Urządzenia i Akcesoria
Sos z octu balsamicznego do pieczonych warzyw
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
300 g
Składniki
-
500 g octu balsamicznego
-
100 g brązowego cukru
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
47.7 mg
Białko
0.9 g
Kalorie
1143.6 kJ /
273.3 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
61 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PRZYPRAWY I DODATKI
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pesto z jarmużu
25 min
Pesto z bazylii
10 min
Sos pietruszkowy (persillade)
5 min
Oliwa toskańska
10 min
Sos z czerwonego wina
40 min
Dressing borówkowo-balsamiczny
5 min
Sos z octu balsamicznego i musztardy
5 min
Sos balsamiczny
25 min
Orientalny sos słodko-kwaśny
15 min
Czerwone pesto
5 min
Sos jogurtowy
5 min
Sos pomidorowy
40 min