Urządzenia i Akcesoria
Sos z octu balsamicznego do pieczonych warzyw
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
300 g
Składniki
-
500 g octu balsamicznego
-
100 g brązowego cukru
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
47.7 mg
Białko
0.9 g
Kalorie
1143.6 kJ /
273.3 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
61 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PRZYPRAWY I DODATKI
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Klopsy z seitana z sosem kaparowym
1 godz. 30 min
Sos cumberland
15 min
Warzywa w tempurze
1 godz.
Sos z octu balsamicznego i musztardy
5 min
Dip z suszonych pomidorów
15 min
Sos romesco
1 godz. 25 min
Pasta Mutabal z podpłomykami
1 godz. 35 min
Winegret w stylu azjatyckim
10 min
Bruschetta z karczochami
40 min
Marynata orientalna
15 min
Marynata winna
15 min
Sos barbecue z whisky
50 min