
Urządzenia i Akcesoria
Succo alla pera, cetrioli e insalata verde
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 min
4 bicchieri
Składniki
-
pera matura (circa 180 g), a pezzi1 ½
-
di cetrioli a pezzi150 g
-
di foglie di lattuga verde50 g
-
limone pelato a vivo e privato dei semi½
-
di sciroppo di agave1 - 2 cucchiai
-
di acqua fredda250 g
-
cubetti di ghiaccio3
Wartości odżywcze na 1 bicchiere
Kalorie
60 kcal /
250 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
1.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Succhi detox
10 Przepisów
Włochy
Włochy