Urządzenia i Akcesoria
Empanada pastry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
12 portions
Składniki
-
light olive oil100 g
-
plain flour plus extra to dust500 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt2 pinches
-
water200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
51.1 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
914.3 kJ /
218.5 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
31.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Date and nut balls
20 min
Moroccan lamb with couscous
1 godz. 50 min
Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Garlic and sage mash
30 min
Sugar Cookies with Lemon Curd
1 godz. 30 min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6 godz. 10 min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30 min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1 godz. 35 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Waffle cones
35 min
Kuih Kosui Pandan (Pandan Rice Cake with Grated Coconut)
Brak ocen
Blueberry and lemon curd muffins
50 min