Urządzenia i Akcesoria
Empanada pastry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
12 portions
Składniki
-
light olive oil100 g
-
plain flour plus extra to dust500 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt2 pinches
-
water200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
51.1 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
914.3 kJ /
218.5 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
31.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1 godz. 30 min
Pickled red onions
1 godz. 50 min
Lime and coconut mini bundts
40 min
Chocolate lava pudding
40 min
Banana bread
1 godz. 40 min
Fruit Cake
4 godz. 10 min
Red Velvet Cake
1 godz. 20 min
Sweet Pastry Tartlets
1 godz. 45 min
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1 godz. 45 min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4 godz. 40 min
Better banana cake
45 min
Melting moments with passionfruit cream
45 min