Urządzenia i Akcesoria
Poppy seed torte
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 5 godz.
12 portions
Składniki
Cake
-
butter for greasing
-
poppy seeds250 g
-
walnuts100 g
-
eggs separated6
-
salt1 tsp
-
icing sugar200 g
-
natural almond extract1 tsp
Filling
-
pouring (whipping) cream200 g
-
icing sugar50 g
-
mascarpone cheese350 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
blueberry jam or orange marmalade150 - 200 g
-
dark chocolate (70% cocoa) grated into curls, for decorating70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
347.9 mg
Białko
10.6 g
Kalorie
2133.2 kJ /
509.8 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
13.1 g
Węglowodany
41.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Yoghurt cake
1 godz. 40 min
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1 godz. 10 min
Almond and pear tart
40 min
Citrus and spice spider web cheesecake
6 godz. 10 min
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
3 godz. 45 min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2 godz. 20 min
Spinach and smoked salmon roulade
24 godz. 35 min
Peach and plum upside-down cake
50 min
Ricotta and pistachio cheesecake
10 min
Almond Cake with White Chocolate Topping
2 godz. 50 min
Polish crêpes
3 godz. 35 min
Tuna dip
15 min