Urządzenia i Akcesoria
Crispy olives
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
50 pieces
Składniki
-
medium-hard cheese mature, cut into pieces (3 cm) (e.g. Gruyère or Gouda)250 g
-
plain flour150 g
-
butter cold, cut into pieces120 g
-
fine salt½ tsp
-
hot paprika powder1 pinch
-
green stuffed olives well drained200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
1 g
Kalorie
225 kJ /
54 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Party
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Apple Pie Bars
1 godz. 20 min
Croissants
16 godz.
Butternut Queso (Matthew Kenney) Metric
5 godz. 15 min
Butter with Gorgonzola and Roasted Garlic
1 godz. 10 min
Pear Apricot Roses
1 godz.
Sticky Coconut Rice with Brûléed Papaya
1 godz.
Empress Rice with Crème Anglaise
2 godz.
Prosciutto and Provolone Risotto
30 min
Chocolate Ganache Brownie
3 godz.
Cevapcici with Tzatziki Sauce
30 min
Mozzarella Stuffed Flatbread
45 min
Salted Caramel Basque Cheesecake
13 godz. 10 min