Urządzenia i Akcesoria
Bulghur and lentil soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
onion cut into halves100 g
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
tomato paste40 g
-
unsalted butter cut into pieces30 g
-
dried red lentils200 g
-
dried mint2 tbsp
-
rice30 g
-
bulghur20 g
-
sea salt to taste1 ½ - 1 ¾ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
dried chilli flakes to taste¼ tsp
-
water room temperature1470 g
-
lemon cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
2991.7 mg
Białko
57.4 g
Kalorie
4964 kJ /
1186.4 kcal
Tłuszcz
27.7 g
Błonnik
29.4 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
187.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greek Fava dip
50 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Basic Bulgur
35 min
Vegetable harrira soup
45 min
Red lentil soup with cumin
55 min
Oat porridge with dates and cardamom
20 min
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25 min
Warm bulgur salad with orange dressing
40 min
Gluten Free Banana Oat Waffles
35 min
Kaiserschmarrn (sweet raisin pancake)
25 min
Bamia (okra and meat stew)
55 min
Bulgar and Red Lentil Soup
1 godz.