Urządzenia i Akcesoria
Spooning Custard
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
10 portions
Składniki
-
milk (see tip for portioning)1000 g
-
sugar (see tip for portioning)200 g
-
cornflour (see tip for portioning)90 g
-
medium eggs (see tip for portioning)6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
98 mg
Białko
8 g
Kalorie
969 kJ /
231 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
13 godz. 10 min
Egg Custard Tarts
2 godz.
Pouring Custard
15 min
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15 min
Chocolate Sauce
10 min
Custard
15 min
Chocolate syrup
20 min
Bacon and Herb Gravy
1 godz. 15 min
Custard
15 min
Steamed Raspberry Jam Puddings
1 godz.
Vanilla Custard
15 min
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15 min