
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de beurre demi-sel et un peu pour le plat
- 80 g de lait d'amande
- 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de cannelle en poudre
- ½ c. à café d'extrait de vanille
- 50 g de cassonade (opcjonalnie)
-
40
g de farine semi-complète (T80)
lub 40 g de mix de farine sans gluten - 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 150 g de canneberges déshydratées
-
100
g de flocons d'avoine
lub 100 g de flocons de sarrasin - 40 g de graines de courge
- 50 g de noix de pécan
- 30 g d'amandes émondées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 108 kcal / 452 kJ
- Białko
- 1.8 g
- Tłuszcz
- 7.3 g
- Węglowodany
- 8.8 g
- Błonnik
- 1.8 g