Urządzenia i Akcesoria
Słodkie migdały w karmelu
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
8 porcji
Składniki
-
200 g migdałów, ze skórką
-
10 g masła
-
80 g cukru trzcinowego
-
¼ łyżeczki cynamonu, mielonego
-
10 g wody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
5 g
Kalorie
806 kJ /
192 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
15.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SŁODKIE PODARUNKI
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Marcepanowe batoniki
2h 40min
Krówki szkockie (Scottish tablets)
2h 15min
Kartofelki marcepanowe
1h 15min
Kandyzowane orzeszki ziemne
3h 20min
Czekoladowe pralinki z likierem
1h 30min
Orzechy laskowe w karmelu
1h 30min
Cukier jabłkowo-cynamonowy
5min
Likier marcepanowy
15min
Kokosanki
1h
Makaroniki migdałowe
35min
Krem kokosowo-czekoladowy
15min
Migdały w polewie czekoladowo-kawowej
30min