Sushi di verdure raw

Sushi di verdure raw

5.0 5 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

Sushi di verdure raw
  • di semi di girasole
    90 g
  • di acqua
    300 g
  • di sedano rapa a pezzi (3-4 cm)
    250 g
  • di succo di limone spremuto fresco
    15 g
  • di sale
    ¼ cucchiaino
  • di carote pelate e a pezzi (2-3 cm)
    75 g
  • di alga nori (20x20 cm circa)
    4 fogli
  • avocado la polpa a strisce sottili (0.5-1 cm)
    ½
  • di cavolo nero private della costa centrale
    4 foglie
  • di zucchine a listarelle sottili (0.5-1 cm)
    50 g
Salsa allo zenzero agrodolce
  • salsa di soia
    100 g
  • di sciroppo di acero (opcjonalnie)
    1 cucchiaino
  • di miso
    ½ cucchiaino
  • di radice fresca di zenzero grattugiata
    1 cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 262 kcal / 1096 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...