Tortina cioccolato bianco e lamponi

Tortina cioccolato bianco e lamponi

4.4 20 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 porzioni

Składniki

Pan di Spagna
  • burro q.b.
  • di uova
    180 g
  • di zucchero
    180 g
  • di farina tipo 00
    180 g
  • di succo di arancia spremuto fresco e filtrato
    30 g
  • di lievito in polvere per dolci
    16 g
Farcia al mascarpone
  • di panna (35% di grassi)
    200 g
  • di cioccolato bianco a pezzi
    200 g
  • di mascarpone
    300 g
Terminare la preparazione
  • di acqua tiepida
    300 g
  • di zucchero
    30 g
  • di Rum
    30 g
  • di confettura di lamponi
    100 g
  • di lamponi freschi
    250 g
  • scaglie di cioccolato q.b per decorare

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 670.1 kcal / 2803.6 kJ
Białko 11.3 g
Tłuszcz 35.5 g
Węglowodany 79.2 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 20.2 g
Sód 106.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...