Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho de coco y relleno
- 1 trozo de mantequilla para engrasar el molde
- 140 g de harina de repostería
- 50 g de coco rallado
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 4 huevos
- 100 g de azúcar
- 120 g de yogur de coco
- 100 g de aceite de girasol
- 150 g de mermelada de albaricoque
Cobertura de chocolate y decoración
- 50 g de aceite de girasol
- 300 g de chocolate fondant para postres (50% cacao), en trozos pequeños
- 50 g de coco rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2689 kJ / 643 kcal
- Białko
- 9.89 g
- Węglowodany
- 62.36 g
- Tłuszcz
- 39.37 g
- Błonnik
- 3.29 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta Sacher
3h
Tarta conejito
1sa 25 dk
Galletas de Pascua
1 Std. 30 Min
Tarta de cappuccino
2 Std.
Tarta de Pascua de zanahoria y tres chocolates al aceite de oliva virgen extra
3 Std. 20 Min
Charlota de albaricoques con crema de limón
13h
Tarta rosquilla gigante (doughnut)
3h 30min
Frosting de chocolate y mantequilla
10min
Tarta de piña y coco con frosting de rosas
5h
Bizcocho triple de chocolate
2 Std. 20 Min
Bizcocho de coco
45min
Nata de trufa
8h 15min