Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho de coco y relleno
- 1 trozo de mantequilla para engrasar el molde
- 140 g de harina de repostería
- 50 g de coco rallado
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 4 huevos
- 100 g de azúcar
- 120 g de yogur de coco
- 100 g de aceite de girasol
- 150 g de mermelada de albaricoque
Cobertura de chocolate y decoración
- 50 g de aceite de girasol
- 300 g de chocolate fondant para postres (50% cacao), en trozos pequeños
- 50 g de coco rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2689 kJ / 643 kcal
- Białko
- 9.89 g
- Węglowodany
- 62.36 g
- Tłuszcz
- 39.37 g
- Błonnik
- 3.29 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bizcocho triple de chocolate
2 Std. 20 Min
Milhojas de chocolate y nata
2 Std. 30 Min
Tarta Sacher
3 Std.
Chocolate fudge cake
5 godz. 45 min
Coca de Sant Joan
1 Std.
Coca dulce de chocolate
1 Std. 15 Min
Tarta de trufa y nata
10 godz. 15 min
Tarta de crema catalana a la naranja
7h 30min
Tarta de chocolate con dos texturas
1 Std. 40 Min
Bizcocho con cobertura de almendras y chocolate
1 Std. 10 Min
Pastelitos de naranja y chocolate
1 Std. 45 Min
Rosquillas de bizcocho de chocolate
1 Std. 50 Min