Urządzenia i Akcesoria
Pastel de chocolate en taza
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porciones
Składniki
-
160 g de harina
-
40 g de cocoa en polvo
-
120 g de azúcar
-
½ cucharadita de sal
-
180 g de leche
-
120 g de aceite
-
4 cucharadas de crema de avellanas y chocolate
-
azúcar glass para decorar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
10 g
Kalorie
2692 kJ /
641 kcal
Tłuszcz
39 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
FESTEJANDO A MAMÁ
10 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Panqué de nuez
50 min
Bizcocho de chocolate sin harina
40 min
Pastel arcoiris
2 godz.
Pastel de chocolate
45 min
Fondant de malvavisco
2 godz. 15 min
Panqué de plátano
2 godz. 15 min
Galletas de mantequilla
50 min
Pastel party-pops
2 godz. 10 min
Galletas de cocoa decoradas
1 godz. 45 min
Pastel de chocolate
45 min
Galletas glaseadas
1 godz. 30 min
Panqué de vainilla
2 godz. 40 min