Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Helado de avellana
- 150 g de azúcar
- 3 clara de huevo
- 150 g de avellanas
- 200 g de crema, bien fría
Helado de chocolate
- 300 de crema, bien fría
- 1 ½ cucharadas de azúcar de vainilla
- 60 g de azúcar
- 40 g de agua
- 3 yemas de huevo
- 120 g de chocolate amargo en trozos
- 1 pizca de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3322 kJ / 791 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 65 g
- Tłuszcz
- 55 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse de chocolate
3h 20min
Sandwich helado de vainilla
14h
Helado de vainilla
13h
Helado de vainilla y fresa
12u.
Helado de galleta sin gluten
10h 20 min
Chocolate con leche rallado grueso (250-300 g)
5 min
Chocolate procesado (decoraciones fáciles)
20min
Helado de vainilla
12u.
Gelato de mamey
35min
Helado de chocolate
12u.
Mousse de chocolate
1 Std.
Mousse de chocolate
30 Min