Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Helado de avellana
- 150 g de azúcar
- 3 clara de huevo
- 150 g de avellanas
- 200 g de crema, bien fría
Helado de chocolate
- 300 de crema, bien fría
- 1 ½ cucharadas de azúcar de vainilla
- 60 g de azúcar
- 40 g de agua
- 3 yemas de huevo
- 120 g de chocolate amargo en trozos
- 1 pizca de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3322 kJ / 791 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 65 g
- Tłuszcz
- 55 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sandwich helado de vainilla
14 godz.
Nieve de sandía y jamaica
5 Std.
Nieve de guanábana y mango
5 Std.
Fresas confitadas
40 Min
Crema de camarón
45 Min
Buñuelos de rodilla y ganache de chocolate Oaxaqueño
50 Min
Puré de fruta con yogur y cereal
45 Min
Mil crepas de limón
1 Std.
Pay de limón con galletas
12h
Pay de limón express
15 Min
Pay de limón
3h 30min
Roles de canela
2 Std. 30 Min