Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de cajeta
- 4 rebanadas de pan de caja blanco
- 4 piezas de huevo
- 380 g de leche condensada
- 380 g de leche
- 1250 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1492 kJ / 355 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 200 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel de tres leches con rompope
2h
Masa Danesa
15 godz.
Flan de chocolate
1h
Flan sin hornear
3h
Pastel de tres leches con rompope
2h
Pastel imposible al Varoma
6 godz.
Flan
2h 45min
Buñuelos de feria con miel de guayaba y piloncillo
55min
Buñuelos de manzana con salsa de caramelo
1h
Pudín de pan
3h
Pudín de pan de muerto y cajeta
1h
Flan de queso crema
4 Std.