Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de mantequilla sin sal, para engrasar
- 8 huevos grandes a temperatura ambiente, separados
- agua, hirviendo para baño maría
- 360 g de queso crema a temperatura ambiente, en trozos
- 100 g de mantequilla sin sal a temperatura ambiente, en trozos
- 100 g de leche entera
- 2 ¼ cdita de jugo de limón amarillo
- ¼ cdita de sal
- 90 g de harina para hot cakes
- 30 g de fécula de maíz
- 230 g de azúcar
- ½ cdita cremor tártaro
- azúcar glass, la necesaria para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1473 kJ / 351 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 318 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta hojaldre sin empaste
1h
Tarta fina de frambuesas
1 godz. 45 min
Glaseado de azúcar glass
10min
Pastel de chocolate con avellanas
2 godz. 40 min
Pan de elote
2h
Pan vegetariano con gravy
1 Std. 20 Min
Hot cakes soufflé (Japoneses)
40min
Soletas
50min
Mil hojas con sonrisas TM6
3 Std.
Panqué con semillas de amapola
1h
Pay de queso
6h
Gelatina de rompope
5h 20min