Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de mantequilla sin sal, para engrasar
- 8 huevos grandes a temperatura ambiente, separados
- agua, hirviendo para baño maría
- 360 g de queso crema a temperatura ambiente, en trozos
- 100 g de mantequilla sin sal a temperatura ambiente, en trozos
- 100 g de leche entera
- 2 ¼ cdita de jugo de limón amarillo
- ¼ cdita de sal
- 90 g de harina para hot cakes
- 30 g de fécula de maíz
- 230 g de azúcar
- ½ cdita cremor tártaro
- azúcar glass, la necesaria para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1473 kJ / 351 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 318 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesecake algodón japonés
1 Std. 45 Min
Temaki sushi (TM6)
1 Std. 40 Min
Bocaditos de chocolate blanco y caramelo salado TM6
1 Std. 30 Min
Pastel de zanahoria
1 Std. 30 Min
Torta de elote con queso
40 Min
Pastelito de chocolate (Black Diamond)
2 Std.
Mermelada de pétalos de rosa
45 Min
CH1: Pastel de almendras, turrón, mango y chocolate blanco
4 Std.
Crème brûlée de café TM6
15 Min
Cereal de canela
1 Std.
Hojaldre
1 Std. 20 Min
Hot cakes soufflé (Japoneses)
40 Min