葱爆肉

葱爆肉

2.6 20 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
3 人份

Składniki

  • 淀粉
    10 克
  • 猪里脊肉 切片
    150 克
  • 料酒
    5 克
  • 生抽
    10 克
  • 20 克
  • 2 片
  • 蒜头 切片
    2 瓣
  • 大葱 切斜片
    250 克
  • 1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 11.8 g
Kalorie 786.3 kJ / 188 kcal
Tłuszcz 10.9 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 11.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...