Urządzenia i Akcesoria
葱爆肉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
3 人份
Składniki
-
淀粉10 克
-
猪里脊肉 切片150 克
-
料酒5 克
-
生抽10 克
-
油20 克
-
姜2 片
-
蒜头 切片2 瓣
-
大葱 切斜片250 克
-
盐1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
11.8 g
Kalorie
786.3 kJ /
188 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
11.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny