Urządzenia i Akcesoria
Prosciutto and Provolone Risotto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
provolone cheese cubed (1 in.)7 oz
-
yellow onions2 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
4 oz bacon, cured and smoked, sliced, cut into pieces (1 in.)prosciutto cut into pieces (1 in.)4 oz
-
arborio rice12 oz
-
dry white wine2 oz
-
beef stock paste1 tbsp
-
water28 oz
-
saffron (approx. 15-20 threads or to taste)1 packet/envelope
-
unsalted butter1 oz
-
salt to taste⅛ tsp
-
fresh ground black pepper to taste⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16.49 g
Kalorie
2023 kJ /
483 kcal
Tłuszcz
26.26 g
Węglowodany
45.11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Midweek Meals
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Spanish Rice
30 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Spaghetti Carbonara Pie
1 godz. 50 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Three Cheese Pasta Shells
40 min
Cacio e Pepe
30 min
Mushroom Risotto
30 min
Meat and Rice Casserole
1 godz. 15 min
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Beef Empanadas
1 godz. 10 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min