Urządzenia i Akcesoria
Beef Empanadas
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 pieces
Składniki
Pastry
-
salt1 tsp
-
vegetable shortening2 ½ oz
-
all-purpose flour13 oz
-
warm water divided6 - 6 ½ oz
Beef filling
-
flank steak semi-frozen, thinly sliced, divided19 ½ oz
-
pitted black olives3 oz
-
red bell pepper de-seeded and de-stemmed4 oz
-
white onion cut into pieces2 oz
-
olive oil½ oz
-
fresh Roma tomatoes quartered5 oz
-
garlic cloves2
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
oregano¼ tsp
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
all-purpose flour to dust
-
large egg beaten for egg wash1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
14 g
Kalorie
1121 kJ /
268 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Carnitas
50 min
Shredded Jerk Chicken
1 godz. 55 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Fettuccine Alfredo
40 min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken Enchiladas
40 min
Chicken Marsala
40 min
Chicken Avocado Gorditas
1 godz.
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
New York Cheesecake
9 godz. 30 min