Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 - 5 ramos de salsa fresca, apenas as folhas
- 200 g tomate, cortado em pedaços
- 100 g cebola, cortada em metades
- 100 g cenoura, cortada em pedaços
- 200 g beterraba, cortada em pedaços (2 cm)
- 40 g óleo
- 150 g batata, cortada em pedaços (2 cm)
- 100 g pimentão vermelho, cortado em pedaços (2 cm)
- 200 g repolho branco, cortado em tiras
- 1000 g água
- 2 c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta do reino preta em pó
- Wartości odżywcze
- na 1 porção
- Kalorie
- 513 kJ / 123 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Terrine de salmão e alho-francês da Denize Soares
40min
Vinagreta de soja
5min
Risoto de cogumelos com tofu tostado
Brak ocen
Polenta com ragu de grão de bico
Brak ocen
Salada com Camarão e Manga
2u. 20min
Pastelera de choclo (pudim de milho)
1h
Cappuccino
10min
Pisco sour de ananás
10min
Guacamole
10min
Flan
5h 30min
Pizza Margherita
2h 10min
Borscht
45min