Urządzenia i Akcesoria
Salsa di cipolle rosse e mele
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
1 pezzo di radice fresca di zenzero pelata (2-3 cm)
-
150 g di cipolle rosse in quarti
-
40 g di olio extravergine di oliva
-
200 g di mele pelate, private dei semi e a fette
-
40 g di zucchero
-
½ cucchiaino di pepe rosa in grani
-
2 semi di cardamomo
-
½ cucchiaino di sale
-
50 g di vino rosso, liquoroso50 g di Sherry
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Białko
2.39 g
Kalorie
2827 kJ /
676 kcal
Tłuszcz
40.36 g
Błonnik
5.84 g
Węglowodany
75.88 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bimby burger
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Salsa turca
10 min
Zuppa di cipolle
1 godz.
Manzo piccante ai peperoni
20 min
Senape
5 godz. 15 min
Chawan mushi
35 min
Salsa dip ai peperoni (vegan)
15 min
Agliata verde
15 min
Salsa di cipolle al balsamico
35 min
Salsa ai porri caramellati
30 min
Cipolle ripiene zucca e amaretti
1 godz. 40 min
Salsa appetitosa
10 min
Patè di avocado
15 min