Salsa di cipolle rosse e mele

Salsa di cipolle rosse e mele

4.4 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
1 Ricetta completa

Składniki

  • di radice fresca di zenzero pelata (2-3 cm)
    1 pezzo
  • di cipolle rosse in quarti
    150 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di mele pelate, private dei semi e a fette
    200 g
  • di zucchero
    40 g
  • di pepe rosa in grani
    ½ cucchiaino
  • semi di cardamomo
    2
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di Sherry
    50 g
    50 g di vino rosso, liquoroso

Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa

Kalorie 676 kcal / 2827 kJ
Białko 2.39 g
Tłuszcz 40.36 g
Węglowodany 75.88 g
Błonnik 5.84 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...