Crostata al cioccolato
TM31 TM5 TM6

Crostata al cioccolato

4.5 (105 ocen)

Składniki

Impasto

  • 25 g di nocciole
  • 80 g di burro a pezzi + q.b. per imburrare
  • 50 g di zucchero
  • 1 uovo
  • 180 g di farina + q.b. per infarinare

Ripieno

  • 200 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
  • 150 g di panna fresca liquida
  • 2 tuorli
  • 50 g di zucchero

Wartości odżywcze
na 1 fetta
Kalorie
1478 kJ / 353 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
32 g
Tłuszcz
23 g
Błonnik
0.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy