絲瓜燴菇

絲瓜燴菇

4.5 11 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 蒜頭
    2 粒
  • 沙拉油
    1 大匙
  • 切段
    1 根
  • 絲瓜 (約1條),去皮、切塊(約3公分)
    450 克
  • ½ 茶匙
  • 鴻喜菇 (約1包),切段
    150 克
  • 雪白菇 (約1包),切段
    200 克
  • 枸杞
    2 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 香油
    ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 8.7 g
Kalorie 748 kJ / 179 kcal
Tłuszcz 9.4 g
Błonnik 5.3 g
Węglowodany 19.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...