Urządzenia i Akcesoria
紅茶雞丁
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
雞胸肉 切塊(約3公分)300 克
-
油15 克
-
米酒15 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖¾ 茶匙
-
蛋液10 克
-
玉米粉¼ 茶匙
-
薑10 克
-
蒜頭15 克
-
紅茶葉1 ½ 茶匙
-
綜合甜椒 切片60 克
-
新鮮紅辣椒 切片10 克
-
白胡椒粉 少許
-
香油½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
17.6 g
Kalorie
615 kJ /
147.1 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
5.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
吃茶.品茶
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan