Urządzenia i Akcesoria
芋頭紅豆紫米粥
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 人份
Składniki
-
紅豆 洗淨瀝乾80 克
-
紫糯米 洗淨瀝乾200 克
-
水1300 克
-
芋頭 去皮,切塊(約1公分)200 克
-
鹽1 小撮
-
二砂糖85 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
10.5 g
Kalorie
1585.5 kJ /
379.3 kcal
Tłuszcz
2.4 g
Błonnik
6.5 g
Węglowodany
81.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
芋罷不能的好滋味
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan