Urządzenia i Akcesoria
日式咖哩親子雞肉燉飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
2 人份
Składniki
-
去骨雞腿排 切塊(約3公分)1 隻
-
咖哩粉2 大匙
-
白酒50 克
-
鹽½ 茶匙
-
橄欖油10 克
-
洋蔥 切塊20 克
-
葵花油15 克
-
義大利米 (約15-16分鐘烹煮時間)100 克
-
300 克 水雞高湯300 克
-
蛋2 顆
-
醬油1 茶匙
-
紅甜椒 切丁20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
27.5 g
Kalorie
2516.5 kJ /
605.5 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
6.5 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
輕鬆學做燉飯
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan