日式咖哩親子雞肉燉飯

日式咖哩親子雞肉燉飯

3.5 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
2 人份

Składniki

  • 去骨雞腿排 切塊(約3公分)
    1 隻
  • 咖哩粉
    2 大匙
  • 白酒
    50 克
  • ½ 茶匙
  • 橄欖油
    10 克
  • 洋蔥 切塊
    20 克
  • 葵花油
    15 克
  • 義大利米 (約15-16分鐘烹煮時間)
    100 克
  • 雞高湯
    300 克
    300 克 水
  • 2 顆
  • 醬油
    1 茶匙
  • 紅甜椒 切丁
    20 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 27.5 g
Kalorie 2516.5 kJ / 605.5 kcal
Tłuszcz 29 g
Błonnik 6.5 g
Węglowodany 55 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...