綠豆蒜

綠豆蒜

4.2 5 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
4 人份

Składniki

  • 1100 克
  • 綠豆仁 浸泡2小時,瀝乾
    150 克
  • 黑糖
    20 克
  • 冰糖粉
    30 克
  • ⅛ 茶匙
  • 日本太白粉 以2大匙水調勻
    2 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 10 g
Kalorie 742 kJ / 179.5 kcal
Tłuszcz 0.5 g
Błonnik 4.2 g
Węglowodany 37.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...