Urządzenia i Akcesoria
綠豆蒜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
4 人份
Składniki
-
水1100 克
-
綠豆仁 浸泡2小時,瀝乾150 克
-
黑糖20 克
-
冰糖粉30 克
-
鹽⅛ 茶匙
-
日本太白粉 以2大匙水調勻2 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
10 g
Kalorie
742 kJ /
179.5 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
4.2 g
Węglowodany
37.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
尚讚!台灣味
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan