Urządzenia i Akcesoria
Rosette
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
8 pezzi
Składniki
-
240 g di acqua
-
1 cucchiaino di miele1 cucchiaino di malto di orzo
-
10 g di lievito di birra fresco
-
440 g di farina tipo 00440 g di farina tipo 1
-
10 g di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
6 g
Kalorie
778 kJ /
186 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Panini rosette
23 godz. 20 min
Baguette
4 godz.
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Panini al latte
4 godz. 50 min
Pane barese
6 godz. 15 min
Il pane di Altamura
4 godz.
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Mantovanine
2 godz. 45 min
Pane pugliese
29 godz. 20 min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Panini all'olio
3 godz. 10 min