![Rosette Rosette](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F6755E07-4E2E-4F72-ACE6-ABC520777EB1/Derivates/3C033C01-38D4-4340-87E6-2AE504D9E524.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
lub 1 cucchiaino di miele - 10 g di lievito di birra fresco
-
440
g di farina tipo 1
lub 440 g di farina tipo 00 - 10 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 778 kJ / 186 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panini al latte
4h 50 min
Filone saporito
5h 20min
Nodini mediterranei
3h 50 min
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Panini rosette
23h 20min
Pancarrè
5 Std.
Mantovanine
2h 45min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Il pane di Altamura
4h
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Panini all'olio
3 Std. 10 Min