Urządzenia i Akcesoria
Rosette
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
8 pezzi
Składniki
-
240 g di acqua
-
1 cucchiaino di miele1 cucchiaino di malto di orzo
-
10 g di lievito di birra fresco
-
440 g di farina tipo 00440 g di farina tipo 1
-
10 g di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
6 g
Kalorie
778 kJ /
186 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pane pugliese
29 godz. 20 min
Panini rosette
23 godz. 20 min
Ciriola romana
10 godz. 50 min
Panini al latte
4 godz. 50 min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14 godz. 15 min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Il pane di Altamura
4 godz.
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Mantovanine
2 godz. 45 min
Ciabattine
3 godz. 30 min
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min
Panini all'olio
3 godz. 10 min