Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
lub 1 cucchiaino di miele - 10 g di lievito di birra fresco
-
440
g di farina tipo 1
lub 440 g di farina tipo 00 - 10 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 778 kJ / 186 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Il pane di Altamura
4h
Panini al latte
4h 50min
Ciabattine veloci
3h 10 min.
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Pane pugliese
29 godz. 20 min
Panini all'olio
3h 10 min.
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Grissini di pane
4h
Attorcigliati al sale marino
3h 15 min
Panini rosette
23h 20min
Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30min
Pagnotta casereccia
5h 10min