Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di polpa di zucca a pezzi (2 cm)
- 750 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 20 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina di forza (tipo manitoba)
- 150 g di zucchero q.b. per spolverizzare
-
300
g di olio di oliva
lub 300 g di olio di semi di girasole
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 276 kJ / 66 kcal
- Białko
- 0.64 g
- Węglowodany
- 6.64 g
- Tłuszcz
- 4.1 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsiccia, zucca e patate con salsa
50min
Melanzane ripiene all'orientale
1 Std. 20 Min
Fritto misto di verdure e baccalà
45min
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2h
Pastella per fritti
1 Std.
Crostata alla banana
4 Std. 30 Min
Sformato di pane saporito
1h 10min
Torta salata lucana
1h 10min
Cappuccino di castagne
1 Std.
Torta raw all'arancia e mandorle
1 godz. 30 min
Torta all'arancia e crema tropicale
2 godz. 35 min
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1h 40min