Urządzenia i Akcesoria
Pear and ginger paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 26 godz. 25 min
800 g
Składniki
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
lemon zest only, no white pith1
-
Beurre Bosc pears (approx. 700 g - see Tips), just ripe, unpeeled, quartered and cored5 - 6
-
lemon juice40 g
-
water100 g
-
white sugar500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 800 g
Sód
19.8 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
10224.4 kJ /
2443.7 kcal
Tłuszcz
1.1 g
Błonnik
23.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
624 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Melting moments with passionfruit cream
45 min
Melting moments with lemon cream
45 min
Maple pecan ice cream
26 godz. 30 min
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
Roasted peach ice-cream
25 godz. 20 min
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1 godz. 15 min
Lemon curd
20 min
Caramelised red onion chutney
24 godz.
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1 godz. 30 min
Boston Bun
2 godz. 45 min
Mini Jamaican style ginger bundts
25 min
Fruity dream
10 min