Pear and ginger paste
TM31 TM5 TM6

Pear and ginger paste

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 3 cm piece fresh ginger, peeled
  • 1 lemon, zest only, no white pith
  • 5 - 6 Beurre Bosc pears (approx. 700 g - see Tips), just ripe, unpeeled, quartered and cored
  • 40 g lemon juice
  • 100 g water
  • 500 g white sugar

Wartości odżywcze
na 800 g
Kalorie
10224.4 kJ / 2443.7 kcal
Białko
3.9 g
Węglowodany
624 g
Tłuszcz
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
23.8 g
Sód
19.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy