Urządzenia i Akcesoria
Pear and ginger paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 26 godz. 25 min
800 g
Składniki
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
lemon zest only, no white pith1
-
Beurre Bosc pears (approx. 700 g - see Tips), just ripe, unpeeled, quartered and cored5 - 6
-
lemon juice40 g
-
water100 g
-
white sugar500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 800 g
Sód
19.8 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
10224.4 kJ /
2443.7 kcal
Tłuszcz
1.1 g
Błonnik
23.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
624 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1h 30min
Brandy snaps
30min
Hot cross bun loaf
2h 40min
Fresh pasta dough
1h
Lemon curd
20min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h
Caramelised red onion chutney
24h
Rich tomato relish
2h 15min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24h 30min
Melting moments with passionfruit cream
45min
Tomato passata
1h 40min
Homemade Custard
15min