Urządzenia i Akcesoria
Pear and ginger paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 26 godz. 25 min
800 g
Składniki
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
lemon zest only, no white pith1
-
Beurre Bosc pears (approx. 700 g - see Tips), just ripe, unpeeled, quartered and cored5 - 6
-
lemon juice40 g
-
water100 g
-
white sugar500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 800 g
Sód
19.8 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
10224.4 kJ /
2443.7 kcal
Tłuszcz
1.1 g
Błonnik
23.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
624 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168 godz. 35 min
Red and green Christmas shortbread
2 godz. 20 min
Edna's lemon curd teacake
40 min
Persian honeycomb bark
1 godz. 30 min
Berry Liqueur
25 min
Lemon curd
20 min
Caramelised red onion chutney
24 godz.
Quince paste
4 godz. 10 min
Edna's Lemon Curd Teacake
40 min
Spiced pear jam and chorizo
1 godz. 35 min
Yoghurt with red berry coulis
13 godz. 20 min
Edna's lemon curd tea cakes
30 min