Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g pão de mistura ou alentejano
- 20 g azeite extra virgem (0,2% acidez)
- 1 dente de alho
- 1 c. sopa de coentros
- 180 g água
- 40 g salmão s/ pele e s/ espinhas
- 1 gema de ovo
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 521 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 38 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de pera
15 Min
Puré de peixe e legumes
35 dk
2 purés de legumes - introdução da batata-doce e da abóbora
30 Min
Empadão de vitela com 2 purés
1h 35min
O 1º puré de pescada
30 Min
2 purés de frango - introdução da nabiça
30 Min
Puré de legumes com bacalhau fresco
55 Min
Puré de maçã
15 Min
2 purés de legumes - puré base e introdução da alface
30 Min
3 purés de carne - introdução do peru, da couve-flor e dos brócolos
45 Min
O 1º puré de carne
30 Min
Puré de maçã, pera e banana
15 Min