Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Puesta en marcha
- 90 - 100 g de agua mineral, a temperatura ambiente
- 30 g de harina de trigo integral
- 50 - 70 g de harina
1a. activación
- 90 - 100 g de agua mineral, a temperatura ambiente
- 30 g de harina de trigo integral
- 50 - 70 g de harina
2a. activación
- 90 - 100 g de agua mineral, a temperatura ambiente
- 30 g de harina de trigo integral
- 50 - 70 g de harina
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 4489 kJ / 1069 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 226 g
- Tłuszcz
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de centeno con masa madre
2ωρ. 50 λεπτ.
Masa madre de trigo
96 Std.
Hogaza rústica
24h
Baguettinas
4h 5min
Francesillas
3 godz. 15 min
Pan de cebolla TM6
9h 15min
Baguette
3 Std. 45 Min
Baguette
10h 40min
Pan de centeno con masa agria
154h
Pan rústico
2h
Hogaza de centeno
16 Std. 50 Min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 godz.