Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Puesta en marcha
- 90 - 100 g de agua mineral, a temperatura ambiente
- 30 g de harina de trigo integral
- 50 - 70 g de harina
1a. activación
- 90 - 100 g de agua mineral, a temperatura ambiente
- 30 g de harina de trigo integral
- 50 - 70 g de harina
2a. activación
- 90 - 100 g de agua mineral, a temperatura ambiente
- 30 g de harina de trigo integral
- 50 - 70 g de harina
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 4489 kJ / 1069 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 226 g
- Tłuszcz
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hogaza rústica
24h
Barras de trigo y espelta con masa madre
21hod.
Pan rústico
2h
Pan de ajoblanco y pasas
3h 20min
Pan de centeno con masa madre
2h 50min
Baguette
10ωρ. 40 λεπτ.
Pan blanco
1 godz. 40 min
Pan rápido
1h 35min
Baguette de espelta TM6
7h 35min
Masa madre de trigo
96hod.
Pan plano libanés
3h 20min
Pan de barra
29 Std.