Masa madre (levadura natural)

Masa madre (levadura natural)

4.0 8 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 120 godz.
1 receta completa

Składniki

Puesta en marcha
  • 90 - 100 g de agua mineral a temperatura ambiente
  • 30 g de harina de trigo integral
  • 50 - 70 g de harina
1a. activación
  • 90 - 100 g de agua mineral a temperatura ambiente
  • 30 g de harina de trigo integral
  • 50 - 70 g de harina
2a. activación
  • 90 - 100 g de agua mineral a temperatura ambiente
  • 30 g de harina de trigo integral
  • 50 - 70 g de harina

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 receta completa

Białko 34 g
Kalorie 4489 kJ / 1069 kcal
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 226 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...