Urządzenia i Akcesoria
Masa madre (levadura natural)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 120 godz.
1 receta completa
Składniki
Puesta en marcha
-
90 - 100 g de agua mineral a temperatura ambiente
-
30 g de harina de trigo integral
-
50 - 70 g de harina
1a. activación
-
90 - 100 g de agua mineral a temperatura ambiente
-
30 g de harina de trigo integral
-
50 - 70 g de harina
2a. activación
-
90 - 100 g de agua mineral a temperatura ambiente
-
30 g de harina de trigo integral
-
50 - 70 g de harina
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 receta completa
Białko
34 g
Kalorie
4489 kJ /
1069 kcal
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
226 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PANADERÍA
60 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pan de centeno con masa madre
2 godz. 50 min
Pan blanco
1 godz. 40 min
Hogaza rústica
24 godz.
Baguette
3 godz. 45 min
Pan rústico
2 godz.
Mantequilla clarificada
3 godz.
Pan integral con linaza
29 godz.
Pan para hamburguesa
3 godz. 20 min
Hogaza de centeno
16 godz. 50 min
Baguette
10 godz. 40 min
Pan con levadura química
30 min
Pan de caja con semillas de amapola
2 godz. 10 min