Urządzenia i Akcesoria
Zucchini and Ginger Marmalade
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
30 oz
Składniki
-
lemon (approx. 5 oz) thin peel only (no pith) plus juice (approx. 2 oz)1
-
fresh ginger peeled, thinly sliced1 oz
-
zucchini cut into pieces (2 in.)18 oz
-
sugar18 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
2 mg
Białko
0.2 g
Kalorie
292.3 kJ /
69.9 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
17.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pump Up the Jam
8 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Vegetable Stock Paste
45 min
Orange curry dressing
10 min
Vegetable Stock Base
40 min
Mulling Spices
1 godz. 50 min
Balsamic Reduction
20 min
Hawaiian Coleslaw
15 min
Mushroom Walnut Pâté
5 min
Gluten Free Ham and Mushroom Pizza
30 min
Rustic Bread
2 godz.
Fruit, Date and Nut Chop (TM5/6 Metric)
5 min
Quick and Easy Mixed Berry Jam
30 min
Seriously Seedy Crackers
30 min