![Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CBEC4641-39E3-452F-8504-F56A8834200E/Derivates/68D415E7-A98F-433B-A149-11ECEA1E530C.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 oz unsalted butter, diced (½ in.-1 in.)
- 2 shallot (approx. 1 oz ea), peeled, halved
- 2 garlic cloves
- 7 ½ oz water, plus 1 tbsp, divided
- ½ tsp meat stock paste, to taste (see Tip)
- 2 tsp pink peppercorns, divided
- 10 ½ oz potatoes, small, unpeeled, washed and cubed (½ in.-1 in.)
- olive oil, to grease
-
16 - 24
oz lamb sirloins, boneless (approx. 3-6 fillets)
lub 16 - 24 oz lamb fillet steaks - 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 bunch green asparagus (5-7 oz), trimmed and halved
- 1 carrot, large, julienned
- 1 tbsp whisky
- 1 tsp corn starch
- 2 oz heavy whipping cream
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1830 kJ / 435 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 12.8 g
- Tłuszcz
- 29.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 23.7 g
- Błonnik
- 4.7 g
- Sód
- 204.9 mg
Alternatywne przepisy
Coq au Vin
1 Std. 40 Min
Tropical Cashew Rice
1 Std. 45 Min
Colcannon with Sausages and Guinness Gravy
1 Std. 5 Min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 min
Garlic Mashed Potatoes
50 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Béarnaise Sauce
20 min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Beef and Beer Pie
1 Std. 40 Min
Beef Stock Paste
45 Min
Butter Chicken
4 godz. 5 min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1 godz.