Urządzenia i Akcesoria
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
unsalted butter diced (½ in.-1 in.)1 oz
-
shallot (approx. 1 oz ea), peeled, halved2
-
garlic cloves2
-
water plus 1 tbsp, divided7 ½ oz
-
meat stock paste to taste (see Tip)½ tsp
-
pink peppercorns divided2 tsp
-
potatoes small, unpeeled, washed and cubed (½ in.-1 in.)10 ½ oz
-
olive oil to grease
-
16 - 24 oz lamb fillet steakslamb sirloins boneless (approx. 3-6 fillets)16 - 24 oz
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
green asparagus (5-7 oz), trimmed and halved1 bunch
-
carrot large, julienned1
-
whisky1 tbsp
-
corn starch1 tsp
-
heavy whipping cream2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
204.9 mg
Białko
29 g
Kalorie
1830 kJ /
435 kcal
Tłuszcz
29.3 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
23.7 g
Węglowodany
12.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béarnaise sauce
15 min
Quick Cheese Soufflés
45 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Beef Wellington (Ben)
10 godz. 10 min
Béarnaise Sauce
20 min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 min
Colcannon with Sausages and Guinness Gravy
1 godz. 5 min
Shrimp Mousse
35 min
Beef Short Rib Chili
1 godz. 25 min
Mushroom and Beef Burger
1 godz.
Classic Diner Burger
25 min
Tuna Tapenade
5 min