Blueberry frozen yoghurt cheesecake

Blueberry frozen yoghurt cheesecake

3.7 35 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 14 godz. 55 min
8 slices

Składniki

Frozen yoghurt
  • white sugar
    40 g
  • cream cheese
    250 g
  • Greek-style natural yoghurt
    200 g
  • double cream
    250 g
  • coarse salt
    1 pinch
  • natural vanilla extract
    1 tsp
Biscuit base
  • unsalted butter softened, plus extra for greasing
    85 g
  • gingernut biscuits
    150 g
Assembly
  • frozen blueberries
    200 g
Blueberry coulis
  • lemon juice
    20 g
  • icing sugar
    2 tsp
  • frozen blueberries
    350 g

Wartości odżywcze na 1 slice

Kalorie 515.3 kcal / 2164.4 kJ
Białko 8.9 g
Tłuszcz 41.3 g
Węglowodany 28.2 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 23.5 g
Sód 234.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...