Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de chocolate blanco, en trozos
- 500 g de crema, a temperatura ambiente
- 250 g de leche, a temperatura ambiente
- 130 g de azúcar
- 250 g de queso crema, a temperatura ambiente
- 1 ½ cucharada de grenetina en polvo
- 150 g de galletas, tipo María
-
180
g de sirope de cocoa
lub 180 g de caramelo líquido - virutas de chocolate, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3248 kJ / 777 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 63 g
- Tłuszcz
- 51 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelatina cremosa de piña
4óra 10p
Flan sin hornear
3h
Flan de cacao
4 Std. 45 Min
Tejas de chocolate y chile
45 min
Bizcocho de galletas y chocolate
35p
Tarta de queso y chocolate blanco con uvas
2óra
Volcán de chocolate con corazón de chocolate blanco
20p
Tarta de mousse de chocolate
12 Std. 30 Min
Serradura (Badajoz)
12hod. 15min
Flan de pueblo español
1h
Arroz con leche para dos
55min
Bizcocho almendrado con cobertura de chocolate blanco (sin gluten)
2 godz. 50 min