Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de chocolate blanco, en trozos
- 500 g de crema, a temperatura ambiente
- 250 g de leche, a temperatura ambiente
- 130 g de azúcar
- 250 g de queso crema, a temperatura ambiente
- 1 ½ cucharada de grenetina en polvo
- 150 g de galletas, tipo María
-
180
g de sirope de cocoa
lub 180 g de caramelo líquido - virutas de chocolate, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3248 kJ / 777 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 63 g
- Tłuszcz
- 51 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta de queso y chocolate blanco con uvas
2h
Pastel party-pops
2h 10min
Bizcocho cebra
1h 10min
Tarta de mousse de chocolate
12h 30min
Tarta a los tres chocolates
4 Std. 40 Min
Pastel tropical
2u. 40min
Pastel de chocolate con profiteroles
4h 30 min
Bizcocho de chocolate y aceite de oliva (sin huevo)
45min
Bombón helado de chocolate
5h
Helado de chocolate
8 godz. 30 min
Pastel capuchino
2h
Mousse de limón
2h