Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de mango maduro
- 150 g de azúcar
- 1 cucharada de aceite de oliva
- 20 g de gelatina neutra en polvo
- 85 g de gelatina en polvo sabor tropical (1 sobre)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 209 kJ / 50 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 10.7 g
- Tłuszcz
- 0.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 18.1 mg
Alternatywne przepisy
Polvorones
25 Std. 30 Min
Horchata de pipas de melón
5 Min
Agua de jamaica y tuna
10 Min
Huevos pintados (naranja)
55 min
Pan sandía
3 Std.
Té al estilo indio
10 Min
Gelatina de leche con frutas
6 Std. 20 Min
Petit de fresas
2 Std. 5 Min
Gominolas de refresco de cola
12h
Macetitas de chocolate y fresas
40min
Gominolas
12 Std. 15 Min
Nubes de gelatina
14h