Urządzenia i Akcesoria
Cobertura de mousse de chocolate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
200 g
Składniki
-
60 g de chocolate amargo , en trozos
-
20 g de mantequilla
-
2 yemas de huevo
-
2 claras de huevo
-
1 pizca de sal
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 receta completa
Kalorie
2558 kJ /
612 kcal
Białko
17 g
Węglowodany
27 g
Tłuszcz
49 g
Błonnik
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chocolate
62 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Mojito negro
10 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Pastel tropical
2 godz. 40 min
Macarrones de chocolate
24 godz.
Pastel de chocolate con profiteroles
4 godz. 30 min
Bombón helado de chocolate
5 godz.
Ganache de chocolate
15 min
Crema de trufa
12 godz. 15 min
Pastel de chocolate para dos
30 min
El pastel
2 godz.
Volcán de chocolate con corazón de chocolate blanco
20 min
Sirope de cocoa
20 min