Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g de azúcar glass
- 160 g de avellana, en polvo, (ver tip)
- 30 g de harina de trigo
- 6 claras de huevo
- 70 g de azúcar refinada
- 2 cdas de azúcar glass, para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 838 kJ / 200 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 32 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta de manzana
1h
Corona de chocolates
1 godz. 30 min
Brownies con toffee y cobertura de chocolate
1h 20min
Bizcocho marmoleado
2óra 10p
Pastel de sémolina, almendra y miel
1h
Pastel double fudge
3h
Galletas de mantequilla y jarabe de maple
1 godz. 30 min
Galletas de mantequilla y chocolate TM6
1h
Bizcocho de zanahoria
1sa 55 dk
Galletas de almendra
1h 20min
Pastel de chocolate y almendras
25 min.
Magdalenas de naranja
1h