Wersje kompatybilne
Gianduja (Crema de chocolate con praliné de avellanas)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Praliné de avellanas
- 100 g de azúcar
- 100 g de avellanas tostadas
- 20 g de leche en polvo
Gianduja
-
300
g de chocolate amargo, en trozos
lub 300 g de chocolate con leche, en trozos - 220 g de praliné de avellanas, (elaboración previa)
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 11266 kJ / 2695 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 246 g
- Tłuszcz
- 174 g
- Błonnik
- 44 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Macarrones con merengue suizo
1h 10min
Brownie con ganache glucosado
3h
Barras de chocolate con menta
1h
Crema de chocolate
2h 10min
Los alfajorcitos de mi abue
1h 45min
Bachour: Bombón de maracuyá (chocolate relleno)
2h
Tulipas
50min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Briouats de almendra con miel y ajonjolí
2h
Garibaldis
40min
Jarabe natural
15min
Queso con pimientos confitados
50min