Wersje kompatybilne
Gianduja (Crema de chocolate con praliné de avellanas)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Praliné de avellanas
- 100 g de azúcar
- 100 g de avellanas tostadas
- 20 g de leche en polvo
Gianduja
-
300
g de chocolate amargo, en trozos
lub 300 g de chocolate con leche, en trozos - 220 g de praliné de avellanas, (elaboración previa)
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 11266 kJ / 2695 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 246 g
- Tłuszcz
- 174 g
- Błonnik
- 44 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tiramisú
5h 20min
Praliné de avellanas
20 min
Anillos dulces
40min
Chocolate con leche rallado grueso (250-300 g)
5min
Mantequilla de canela
Brak ocen
Bocados de yogur
5 godz.
Lava-cake de dulce de leche
1h 15min
Cheesecake de frutos rojos
2j 30 menit
Bloque helado de chocolate y café con higos
28h 15min
Tejas cubiertas de chocolate
45min
Ganache de chocolate
35min
Fondant
15min