Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de harina
- 100 g de leche en polvo
- 1 cucharadita de sal
- 2 cucharaditas de polvo para hornear
- 1 cucharada de miel (30 g)
- 15 g de aceite de oliva extra virgen, y un poco más para barnizar
- 210 g de agua
- semilla de amapola
- semillas de ajonjolí
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 2407 kJ / 576 kcal
- Białko
- 18.3 g
- Węglowodany
- 87.8 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
- Błonnik
- 4.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de barra
29h
Pan blanco
1h 40min
Francesillas
3h 15min
Pan rápido
1h 35 min
Bizcocho marmoleado
2h 10min
Pan de maíz (Broa)
2h 20min
Bizcocho genovés
1h 50min
Pan de canela
3h
Pan de molde con tomate y semillas de sésamo
3h
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16 Std. 50 Min
Pan rústico
2h
Pan de molde con semillas de amapola
2h 10min