Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa madre
- 200 g de agua
- 250 g de harina
- 1 sobre de levadura seca instantánea
Masa
- 100 g de cáscara de naranja cristalizada, en trozos
- 100 g de chocolate amargo, en trozos
- 100 g de chocolate con leche, en trozos
- 500 g de harina
- 1 sobre de levadura seca instantánea
- 200 g de azúcar
- 3 huevos
- 2 yemas de huevo
- 100 g de leche
- 1 pizca de sal
- 20 g de licor de naranja
- 100 g de mantequilla, a temperatura ambiente, en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 12086 kJ / 2891 kcal
- Białko
- 65 g
- Węglowodany
- 438 g
- Tłuszcz
- 98 g
- Błonnik
- 23 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panettone
3sa
Magdalenas
1j 20 menit
Bagels
2j
Pan de palomitas de maíz (sin gluten)
2h 15 min
Pan Griego de Pascua (Tsoureki)
2 godz. 20 min
Souffle de chocolate
1j
Nido de chocolate con huevos de Pascua
Brak ocen
Crema de trufa
12h 15min
Merengue francés con cocoa
2j 10 menit
Delicia de helado
10h
Bizcocho genovés
1h 50min
Pasta sable
1h 50min