Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de azúcar
- 100 g de azúcar glass
- 15 g de cocoa en polvo
- 4 claras de huevo
-
4
gotas de jugo de limón
lub 4 gotas de vinagre - 1 pizca de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 4210 kJ / 1007 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 233 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Helado de crema
1h 10min
Mousse de chocolate
3h 20min
Crema batida
10min
Crema de chocolate con queso
1u. 20min
Mousse de moras
5h
Pastel de hojuelas de maíz Thermomix
2h 30min
Dulce de leche
2u.
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4 godz. 35 min
Ganache de chocolate
35min
Queso de nuez
30min
Souffle de chocolate
1u.
Macarrones de chocolate
24u.