Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Relleno de duraznos y placas de masa hojaldre
- 8 duraznos medianos
- 50 g de azúcar refinada
- 5 g de jugo de limón
- 1 rama de albahaca
- 300 g de masa hojaldre o masa danesa
- 3 cdas de azúcar refinada, para espolvorear
Mousseline
- 1 vaina de vainilla fresca
- 100 g de azúcar
- 500 g de leche
- 50 g de fécula de maíz
- 3 huevos
- 200 g de mantequilla sin sal
Crema de queso y miel
- 190 g de queso crema
- 40 g de miel
Montaje
- hojas de albahaca frescas, para decorar
- azúcar glass, para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 2024.8 kJ / 482.1 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 58.7 g
- Tłuszcz
- 24.9 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bizcocho de limón
2h
Ópera: La vie en rose
1h
Macarrones con merengue suizo
1h 10min
Pastel de cajeta
1h 10min
Tarta de limón amarillo
50min
Garabateado de frambuesa y chocolate blanco
2h 30min
Tarta de limón
2h
Buñuelos de manzana con salsa de caramelo
1h
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4 godz. 35 min
Mini cheesecakes de chocolate blanco
8 godz. 30 min
Cheesecake de frutos rojos
2h 30min
Hojaldre rápida
1 Std. 20 Min