Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1180 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 20 g de azúcar
- 380 g de harina
- ½ cucharadita de leche en polvo (opcjonalnie)
- 5 g de aceite de girasol
- 15 g de mantequilla, a temperatura ambiente
- 1 huevo, batido para barnizar
- semillas de ajonjolí, para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 701 kJ / 168 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de caja blanco
2 godz.
Baguette
3 Std. 45 Min
Glaseado blanco
2 godz.
Pan de caja con semillas de amapola
2 godz. 10 min
Masa para pasta fresca
1h
Barras de cerveza
30 Min
Pan de caja integral
1 Std. 40 Min
Mordiscos caseros
1h
Baguette
10h 40min
Hogaza exprés
50 min.
Pan de caja
2óra 30p
Pan de brioche
5 Std.