Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de crema para batir (30-40% grasa)
Caramelo
- 250 g de azúcar refinada
- 70 g de agua
- 5 g de jugo de limón, recién exprimido
- 30 g de mantequilla, en cubo
- 1000 g de agua, para limpiar
- 5 g de vinagre
Crema de caramelo y mantequilla
- 250 g de mantequilla, a temperatura ambiente
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 210 kJ / 50 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel de chocolate con avellanas
2 godz. 40 min
Caramelo inglés a mi manera TM6
30 Min
Esponja de chocolate al vapor
30 Min
Betún de chocolate
10 Min
Macarrones con merengue francés
1h 30min
Donas rellenas de crema pastelera de cacahuate con dip de chocolate
3 Std. 30 Min
Mi Paris Brest
1h 30min
Macarrones con merengue suizo
1h 10min
Crème brûlée de café TM6
15 Min
Garibaldis de chocolate
50 Min
Macarrones de chocolate
24h
Panqué cubierto con chocolate TM6
1h