Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de crema para batir (30-40% grasa)
Caramelo
- 250 g de azúcar refinada
- 70 g de agua
- 5 g de jugo de limón, recién exprimido
- 30 g de mantequilla, en cubo
- 1000 g de agua, para limpiar
- 5 g de vinagre
Crema de caramelo y mantequilla
- 250 g de mantequilla, a temperatura ambiente
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 210 kJ / 50 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Betún de queso crema
5min
Churros de la esquina
40 min
Macarrones con merengue suizo
1h 10min
Macarrones con merengue francés
1h 30min
Merengue francés
10min
Donas rellenas de crema pastelera de cacahuate con dip de chocolate
3h 30min
Pastel avellanado crispie
3h
Red velvet
1h 30min
Pastel de celebración con letras o numeros
2h
Betún de mantequilla básico
10min
Betún de vainilla
5min
Betún de ganache de chocolate
12 godz.