
Urządzenia i Akcesoria
Strammer-Max-Salat
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Roggenmischbrot in Würfeln (2 cm)500 g
-
Olivenöl50 g
-
Wasser500 g
-
Eier6
-
gekochter Schinken in Streifen (1 x 4 cm)200 g
-
Silberzwiebeln50 g
-
Cornichons150 g
-
Sahne-Meerrettich70 g
-
Mayonnaise50 g
-
Gurkenwasser70 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Schnittlauch in feinen Röllchen½ Bund
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
489 kcal /
2049 kJ
Białko
21 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
42 g
Błonnik
5.9 g