Urządzenia i Akcesoria
京都排骨
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
4 人份
Składniki
-
排骨 切段(約5公分)600 克
-
青江菜8 枝
-
蒜頭30 克
-
蔥 取蔥白,切段50 克
-
薑10 克
-
白醋1 茶匙
-
番茄醬4 大匙
-
蠔油2 大匙
-
糖20 - 25 克
-
水50 克
-
太白粉1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
34.509 g
Kalorie
2673 kJ /
638 kcal
Tłuszcz
40.815 g
Błonnik
9.064 g
Węglowodany
31.878 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
小館風情
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan