京都排骨

京都排骨

4.7 26 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
4 人份

Składniki

  • 排骨 切段(約5公分)
    600 克
  • 青江菜
    8 枝
  • 蒜頭
    30 克
  • 取蔥白,切段
    50 克
  • 10 克
  • 白醋
    1 茶匙
  • 番茄醬
    4 大匙
  • 蠔油
    2 大匙
  • 20 - 25 克
  • 50 克
  • 太白粉
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 34.509 g
Kalorie 2673 kJ / 638 kcal
Tłuszcz 40.815 g
Błonnik 9.064 g
Węglowodany 31.878 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...