Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 200 g di torrone duro alle nocciole, a pezzi
- 200 g di torrone morbido alle nocciole, a pezzi
- 500 g di mascarpone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 611 kJ / 146 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 5.6 g
- Tłuszcz
- 12.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse al pistacchio con crumble al cacao
2 Std.
Bavarese alla liquirizia
5h 15min
Gelato al miele
8h 15min
Crema di mele e cioccolato (di Luca Montersino)
25 menit
Crema al cocco
15 min
Crema chiboust
1j
Crema agli amaretti "salva dessert"
10 min
Budino alla menta
2 godz. 45 min
Crema Bimby ® alla nocciola
50min
Spumoso alla ricotta con salsa alle fragole
20min
Panna cotta allo yogurt greco e pesche
4h 30min
Panna cotta al caffè
4hod. 20min