Arroz a la Mexicana (Mexican rice)
TM6 TM5 TM31

Arroz a la Mexicana (Mexican rice)

2.9 (61 ocen)

Składniki

  • 50 g brown onion
  • 2 garlic cloves
  • 1 fresh red chilli, trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
  • 30 g olive oil
  • 250 g long grain rice
  • 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 tbsp tomato paste
  • 1 tsp sweet paprika
  • 600 g water
  • 180 g fresh tomatoes, blanched, skins removed, deseeded and cut into cubes (approx. 1 cm - see Tips)
  • 50 g carrot, peeled and cut into cubes (approx. 1 cm)
  • 50 g frozen green peas
  • 2 sprigs fresh coriander, leaves only, cut into pieces

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1360.5 kJ / 323.8 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
54.5 g
Tłuszcz
8.3 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Błonnik
3.6 g
Sód
446.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy