Urządzenia i Akcesoria
Arroz a la Mexicana (Mexican rice)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
brown onion50 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli trimmed and cut into halves, deseeded if preferred1
-
olive oil30 g
-
long grain rice250 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
tomato paste1 tbsp
-
sweet paprika1 tsp
-
water1000 g
-
fresh tomatoes blanched, skins removed, deseeded and cut into cubes (approx. 1 cm - see Tips)180 g
-
carrot peeled and cut into cubes (approx. 1 cm)50 g
-
frozen green peas50 g
-
fresh coriander leaves only, cut into pieces2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
446.6 mg
Białko
6 g
Kalorie
1360.5 kJ /
323.8 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
54.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Herb and garlic dip
10 min
Refried beans
10 min
Chicken Enchiladas
40 min
Chilli chicken with corn and avocado cream
35 min
Chicken pad thai
55 min
Choc-mint milk
15 min
Red rice
55 min
Chicken San Fernando
55 min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 godz. 45 min
Tinga de pollo (shredded chicken)
35 min
Sloppy Joes with slaw
40 min
Asian chicken noodle salad
45 min